Radio | Ράδιο - Poets - Radio Η Φωνή των Ποιητών Book Culture Art Education Ραδιόφωνο.Subscribe to our Radio | Ράδιο

Αφορά μόνο ΕΣΕΝΑ!Poets-Radio Mέλος!!

Αφορά μόνο ΕΣΕΝΑ!Poets-Radio Mέλος!!

Αφορά μόνο ΕΣΕΝΑ!Poets-Radio Mέλος!!

Αγαπητέ φίλε/η…

Αφορά εσένα προσωπικά.

Είμαι ο Ευάγγελος Πέππας και απευθύνομαι σε εσένα που μας έκανες την τιμή να μας στείλεις το έργο σου και να εκφράσεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον για να γίνεις μέλος μας, αλλά και σε σένα που δεν γνωρίζεις τι ακριβώς πρεσβεύουμε και που δεν έχεις εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για να γίνει μέλος μας.

Ήρθε το πλήρωμα λοιπόν του χρόνου για να σου εξηγήσω γραπτώς τι είναι το Poets-Radio τι πρεσβεύει, πιο το όραμά μας, αλλά και του οφέλους της εγκρίσεως, του να είσαι μέλος της μεγάλης ομάδας μας.

Σε παρακαλώ πολύ από καρδιάς, να μελετήσεις προσεκτικά κάθε λέξη και νούμερο, όλα τα δεδομένα, διότι δημιουργήθηκαν με μεγάλο κόπο, πόνο και στερήσεις , αλλά και άθλιες επιθέσεις από ανταγωνιστές, και σε παρακαλώ πολύ να απαντήσεις άμεσα αν κάνεις δεκτή την έγκρισή μας, ως μέλος της ομάδας μας διότι και ο χρόνος είναι πολύτιμος αλλά πολυτιμότερα τα πρόσωπα που έχουν επιλεχθεί από την ομάδα φιλολόγων και κριτικών λογοτεχνίας του σταθμού ώστε να ενταχθείς στην ομάδα μας.

…………………………………………………

Το Poets-Radio ξεκίνησε με τον Ευάγγελο Πέππα  και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με την βοήθεια των πρώτων φίλων-παραγωγών οργανώθηκε σε σημείο ώστε να θεωρείται ένας πολύ σοβαρός διαδικτυακός πολυχώρος.

Το πλαίσιο συνεργασίας μας σε αυτό το πρώτο στάδιο είχε ως βάση την εμπιστοσύνη και την κοινή αγάπη για το ραδιόφωνο, το βιβλίο, τη μουσική και γενικά τον Πολιτισμό.

Υπήρξε μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αυτό μας γεμίζει με χαρά αλλά μας κάνει να νοιώθουμε μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση σε κάθε παραγωγό που έχει θυσιάσει χρόνο χωρίς καμία οικονομική ανταμοιβή.

Το poets-radio.net είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει υπηρεσίες της σύγχρονης εποχής.

Ο αρχικός του σκοπός ήταν και είναι να ακουστεί η φωνή των Ποιητών και του Πολιτισμού σε ευρύτερο φάσμα, παγκόσμιο, με τρόπο που καλύπτει τις ανάγκες της εποχής μας που νοείται εποχή της απόλυτης τεχνολογίας, μέσα απο το ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Ο επόμενος και διαχρονικά σκοπός του, είναι να φιλοξενήσει τα έργα όλων των συγγραφέων ποιητών, αρθρογράφων, όλων των ειδικοτήτων και όλων των θεμάτων, όλων των αντιπροσώπων της μουσικής της τέχνης των εικαστικών(ζωγράφους γλύπτες φωτογράφους κλπ.κλπ ) του πολιτισμού, των events των δρώμενων του πολιτισμού, των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στον Ελλαδικό και Ξένο Ιντερνετικό -διαδικτυακό και πολιτισμικό περιβάλλον.

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν πρώτα οι φίλοι ποιητές και στην πορεία ένα συνεχώς όλο και πιο μεγάλο κοινό ακροατών και αναγνωστών της ιστοσελίδας μας αλλά και συγγραφείς που επιθυμούν να προωθήσουν το έργο τους άνοιξε ένα δεύτερο στάδιο όπου μας επέτρεψε μέσα στο καλοκαίρι με την βοήθεια του νομικού και οικονομικου τμήματος να δομίσουμε οικονομοτεχνικό πρόγραμμα που θα καθορίζει τόσο τις οικονομικές συναλλαγές, τις αρχές, όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στα ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ξεχωριστά από τον βασικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών, πρόγραμμα το οποίο πιστεύουμε πως είναι ευέλικτο πρωτοποριακό, μοναδικό σε αντιστοιχία τιμών και υπηρεσιών το οποίο ήδη έχει τύχει σεβασμού και μεγάλης ανταποκρίσεως από όλους τους νέους συνεργάτες-μέλη μας.

Πάντως, η απαρέγκλιτη θέση μας είναι και θα είναι ό,τι τα γράμματα και γενικά ο Πολιτισμός θα είναι πάντα το επίκεντρο του PoetsRadio. Οι επικοινωνίες για συνεργασία με σημαντικούς παραγωγούς και ανθρώπους του πολιτισμού, μας κάνει να αισιοδοξούμε και να δουλεύουμε σοβαρά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τα γράμματα λοιπόν ο Πολιτισμός μα πάνω απ όλα ο καλλιτέχνης, ο ποιητής, ο συγγραφέας, ως Πρόσωπο είναι πάνω απ όλα για εμάς και όχι η στείρα λογική της αγοράς, γι΄ αυτό και η προσωπική επαφή, τουλάχιστον εβδομαδιαία, με τα μέλη μας μέσω της τεχνολογίας, τηλεφωνικώς, αλλά και σε συναντήσεις που θα προγραμματιστούν, κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Το Poest-Radio αυτήν την στιγμή είναι παγκοσμίως πρώτο, Ραδιόφωνο της Ποίησης, του Πολιτισμού και του Βιβλίου. Διακρίνεται και δεσπόζει ως ψηφιακό αποτύπωμα με ότι αυτό συνεπάγεται, σε πάνω από 375 κατηγορίες, ( ενδεικτικές φωτογραφίες αποτελεσμάτων και στατιστικών ΕΠΊΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ GOOGLE κλικ ΕΔΩ ) πάνω από 8.200.000 επισκέψεις3.100.000 page views ακροάσεις και πάνω από 550.000 ακροατές άκουσαν όλες τις εκπομπές μας στους 20 μήνες λειτουργίας του σταθμού, γεγονός που μας προτρέπει να το υποστηρίξουμε αναλογικά μαζί σας σε πολλά επίπεδα.

Η ομάδα μας αποτελείται από μουσικούς, συνθέτες, συγγραφείς, ποιητές, νομικούς, τεχνικούς ήχου παραγωγής, και videos art-producers, and events makers, καθώς και από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, οι οποίοι προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδος όπου και διαμένουν, όπως και της Ομογένειας.

Δημιουργούμε, συνεργαζόμαστε και εκπαιδεύουμε τους παραγωγούς μας, (όχι μόνον ως ιδιότητα του παραγωγού), σύμφωνα με τις ανάγκες μας, τις ανάγκες του κοινού της εποχής μας, καθώς και τις ανάγκες που αντιπροσωπεύει το όραμά μας.

Η εκπαίδευση αυτών λαβαίνει χώρα και εξελίσσεται φυσικά από τους παραγωγούς μας και τα μέλη μας, σαφώς μέσω της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τα ειδικά προγράμματα που εφαρμόζουμε, ως γνώστες του αντικειμένου, στην Αμερική στην Κύπρο στο Βέλγιο στην Γαλλία στην Αυστραλία αλλά και σε άλλα κράτη, με σκοπό, η Φωνή της Ποίησης και του Πολιτισμού, μας, να αποκτήσει παγκόσμια φωνή και να γίνει το μέσο πρωτοποριακής επανάστασης και αφύπνισης στο πνεύμα στην ψυχή και στην καθημερινότητα όλων.

Τα μέλη μας στον κάθε τομέα Πολιτισμού κρίνεται να μην είναι πολλά στον αριθμό.

Τα μέλη μας, πρέπει να είναι ιδιαίτερης φύσεως και ιδιοσυγκρασίας, υψηλών προδιαγραφών και προσόντων καθώς και αναγνωρισμένα από τον κύκλο απήχησης του είδους που αντιπροσωπεύουν, όπως και από το ευρύτερο κοινό.

Το δημιουργικό κομμάτι της διαφήμισης, των εκπομπών, καθώς και της προώθησης, πρέπει να γίνει σωστά και στον χρόνο που θα οριστεί από εμάς και από την χρονική περίοδο που απαιτεί το τελειότερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς και την συνέπεια, που θα επιφέρει την ευχαρίστηση τόσο την πνευματική από τους δημιουργούς που θα συνεισφέρουν με το έργο τους, όσο και την υλική απολαβή και σε εμάς και σε αυτούς, η οποία θα είναι ανάλογη του πνευματικού και πραγματικού όγκου εργασίας και ωρών, που θα διαθέσω εγώ και οι παραγωγοί του σταθμού μας.

Σας κάνω γνωστό ότι, όλη αυτή η προσπάθεια και το όραμα, ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν, ως προσωπική προσπάθεια ολόκληρων 24ωρων και μηνών εργασίας πνευματικής, (με κόστος ακόμα και της προσωπικής μου ζωής), αλλά κυρίως ως προσωπικό όραμα.

Ο σχεδιασμός της ιδέας, η υλοποίηση αυτής, η τεχνική- τεχνολογική και δημιουργική του ηλεκτρονικού σχεδίου, της σελίδας μας (ιστοτόπου-ομάδων και σελίδων του Facebook-Twitter), αλλά και ολόκληρου του σταθμού μας, ήταν και είναι δική μου.

Επιμελήθηκα προσωπικά την δύσκολη εκπαίδευση όλων των παραγωγών του σταθμού μας, η οποία κατέστη δύσκολο έργο αλλά στο τέλος εφικτό, σαφέστατα με την βοήθεια, την προσωπική εργασία, την πίστη και την εμπιστοσύνη όλων τους αφενός μεν στο πρόσωπό μου, αφετέρου δε σε αυτό το όραμα, και για αυτό τον λόγο τους τιμώ και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Αναφέρω ιδιαιτέρως το εξής: Όλοι τους είναι προσωπικότητες υψηλών προδιαγραφών και κριτηρίων, γνώστες των αντικειμένων που αντιπροσωπεύουν ο καθένας διαφορετικών, (ενδεικτικά αναφέρω,. συγγραφικών έργων, ποιητικών, εικαστικών, μουσικών, καλλιτεχνικών, αρθρογράφοι, σύνθεσης κ.λ.π., και θα ήταν τιμή μας να μπείτε στη σελίδα μας και να πληροφορηθείτε το δικό μου αλλά και τα βιογραφικά όλων), με την ίδια υπευθυνότητα, ωριμότητα και γνώση, ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας το έργο του σύγχρονου ψηφιακού ραδιοφωνικού παραγωγού, με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στο ήδη ευχαριστημένο και πιστό μας, κοινό.

Θα ήθελα, τέλος να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τον χρόνο σας, την προσοχή σας στα θέματά μας, την ευγενή προσέγγισή σας στο όραμά μας, εύχομαι από καρδιάς καλή συνοδοιπορία και συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.

Ευάγγελος Πέππας

fb

Μπήκες κι εσύ στις προσπάθειες των Ποιητών για Αυτοπροβολή;

Λοιπόν, θα έχεις καλή παρέα γιατί πολλοί είναι οι ποιητές που κάνουν αυτήν την προσπάθεια και το βρίσκουν ιδιαιτέρως δύσκολο , πράγμα που ίσως εξηγεί γιατί οι προσπάθειές τους είναι συχνά αδέξιες και μερικές φορές κακές.

Οι ποιητές στις μέρες μας προσπαθούν να κάνουν περισσότερα ώστε να προωθήσουν το έργο τους με κόστος πολλές φορές μεγάλο χρονοβόρο αλλά και χρηματικό μα το σπουδαιότερο τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Εκτός από τις συνηθισμένες παρουσιάσεις, πολλοί ποιητές βρίσκονται στο Facebook και στo Twitter.

Γράφουν σε ιστολόγια, φτιάχουν ένα δικό τους blogg, δημιουργούν βίντεο με τα ποιήματά τους στο YouTube (μέτριας εώς κακής καλλιτεχνικής δημιουργίας) και δημοσιεύουν σε φόρουμ συζητήσεων στο διαδίκτυο.

Οργανώνουν και έρχονται σε επαφή με φεστιβάλ και σειρά ανάγνωσης και δημοσιοποιούν τα βιβλία τους διότι αν δεν το κάνουν οι ίδιοι, κανένας άλλος δεν θα το κάνει γι ‘αυτούς (οι εκδότες στην Ελλάδα , κάνουν το κομμάτι τους, αλλά αυτό που μπορούν να κάνουν είναι περιορισμένο , αν όχι, μηδαμινό).

Οι Stephen King και ο Jodi Picoult ( λογοτέχνες με τεράστιο παγκόσμιο ψηφιακό αποτύπωμα ) διαθέτουν τεράστιους προϋπολογισμούς για την δημοσιότητά τους για να διαθέσουν τα βιβλία τους στο κοινό και να μεταφέρουν εκατομμύρια αντίτυπα.

Αυτό δεν ισχύει για κανένα ποιητή.

Σε όλες αυτές τις ξέφρενες δραστηριότητες, οι ποιητές πρέπει να γράφουν ποιήματα.

Αν έχουν οικογενειακή και αμειβόμενη απασχόληση, ο χρόνος για να γράψουν ποιήματα περιοριορίζεται σημαντικά.

Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο είναι δεν ευνοϊκό για τη δημιουργία και παρόλα αυτά, καταγράφονται ακόμα καταπληκτικά ποιήματα. Δεν είναι όμως ορατά.

Μερικές από τις καλύτερες ποιητικές συλλογές που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια έχουν πουλήσει μόνο μερικές εκατοντάδες αντίγραφα, παρά τις προσπάθειες που κατέθεσαν οι συγγραφείς στην αυτο-δημοσιότητα.

Ξέρω ότι η ποίηση δεν πρόκειται ποτέ να έχει κοινό παρόμοιο με το μυθιστόρημα του Stephen King, αλλά σίγουρα έχει ένα δυνητικά μεγαλύτερο ακροατήριο από αυτό που υπάρχει σήμερα.Ξέρω ότι ορισμένοι συγγραφείς είναι σχεδόν αόρατοι στο Διαδίκτυο, άλλοι τείνουν να είναι ορατοί αλλά είναι ποιητές που έχουν ήδη εδραιώσει τη φήμη τους πριν γίνει ο Ιστός η κυρίαρχη δύναμη που είναι σήμερα.

Ένας βαθμός διαφήμισης στο Διαδίκτυο είναι γενικά απαραίτητος για έναν νέο ή αναδυόμενο ποιητή, αλλά αναρωτηθείτε, υπάρχουν πραγματικά άλλοι τρόποι να αποκτήσετε πολυπληθές κοινό;

Επίσης, είναι αλήθεια, ότι ορισμένα είδη αυτο-δημοσιότητας είναι πιο αποδεκτά και αποτελεσματικά από άλλα;…

Πώς μπορούμε να κάνουμε την ποίησή μας , το έργο μας πιο ορατά, παγκοσμίως, αλλά και να τους δώσουμε παγκόσμια Φωνή χωρίς να χάνουμε τους ανθρώπους από την αυτοπροβολή που συνοδεύει τη δημοσίευση μιας μέσης συλλογής ποίησης και κάθε έργου Τέχνης;

Σημαντικό

Το οικονομοτεχνικό πακέτο των μελών μας είναι ένα απόλυτα ανταγωνιστικό για τα μέλη μας στα δεδομένα της εποχής μας, καθώς το poets-radio είναι στην πρώτη σελίδα σε τουλάχιστον 375 κατηγορίες, κατοχυρωμένες σε παγκόσμιο επίπεδο στη μηχανή αναζήτησης Google, και στην πρώτη θέση σε δεκάδες άλλες γεγονός που το καθιστά αναγνωρίσιμο και επιλέξιμο από άλλες ιστοσελίδες διαφήμισης, σε προτίμηση.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως η συνεργασία μας κατοχυρώνεται νομίμως με υπογραφή σύμβασης συμβολαίου χορηγίας μελών υπηρεσιών καθ όλα νόμιμο , συνταγμένο από το νομικό μας τμήμα.

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες αποτελεσμάτων κατηγοριών  (Eκατοντάδες άλλα αποτελέσματα στην διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή.)

Επίσης ακολουθεί και ο βασικός τιμοκατάλογος κλικ ΕΔΩ  όλων των υπηρεσιών μας με εξιδικευμένα πακέτα στα οποία ως μέλος στο πακέτο που θα διαλέξεις θα έχεις και την ανάλογη έκπτωση. κλικ ΕΔΩ

 

SEE ALSO:

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΕΤΙΑΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ INTERNET ΤΟΥ POETS-RADIO.NET   ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ   ΕΔΩ

SEE ALSO:

Γιατί να γίνεις Μέλος | Why become our member | Join our Team 

Δύο Tρόποι για να γίνετε Mέλος στην Oμάδα του Poets-Radio 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ | WHY CHOOSE THE POETS-RADIO

Poets Radio