Το Ραδιόφωνο της Ποίησης του Βιβλίου & του Πολιτισμού.

Dimitris Michas

 My Posts

Ο Δημήτρης Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι στις 12 Ιουνίου το 1972 .

Dimitris Michas

Η αγάπη του για την μουσική φάνηκε απο πολύ νωρίς αφού απο το Γυμνάσιο ακόμα ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρικό μπάσο για τις ανάγκες δημιουργίας της εφηβικής Ελληνικής πάνκ μπάντας ”Εκτός Σχεδίου”.

Απο το 1994-2002 συμμετάσχει ως ιδρυτικό μέλος στην Ελληνόφωνη ροκ μπάντα ” Απόντες” με την οποία ηχογραφήθηκαν 2 επιτυχημένα άλμπουμ με την FM Records ενώ παράλληλα εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό 969 και ως d.j. σε διάφορα μπαρ της πόλης .

Το 2009 τον βρίσκει στη Θεσσαλονίκη oπου το 2010 συμμετέχει στην Ελληνόφωνη ροκ μπάντα Kaldera και το 2012 στη ζωντανή μουσική επένδυση της ταινίας ”Berlin” του Walther Ruttmann , με το σχήμα ‘’The Grand Pessimistic Orchestra’’ σε μια ιδέα του πιανίστα Στέργιου Βαλιούλη.

Από το 2017 ζει στο Λουτράκι και είναι ιδρυτικό μέλος της progressive jazz μπάντας A Fish In The Ear.

MyFacabook

Ποιητικές Συνωμοσίες

Dimitris Michas comm page

A Fish In The Ear

Γειτονιά της ποίησης – Veighborhood of Poetry

Poets-Radio.net

Poets-Radio.net friends

____________________________________________________________________

“Η Φωνή των Ποιητών”

Ελάτε στην ομάδα μας!

Το Poets-Radio.net μαζί σας σε έναν πολιτιστικό πολυχώρο με συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και βιβλιοκριτικές, αρθρογραφία και ενημερωτικές εκπομπές με συμμετοχή συγγραφέων και καλλιτεχνών.

Το Poets-Radio στηρίζει και προωθεί τους νέους δημιουργούς, κάθε Τέχνης, και όχι μόνον!

Ενημερωθείτε πως θα γίνετε μέλη μας και τι ακριβώς σημαίνει αυτό, στέλνοντας το έργο σας το βιογραφικό σας, μία φωτογραφία του έργου σας και μία προσωπική στο poetsradioarts@gmail.com ώστε να αναρτήσουμε άμεσα στην σελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Poets Radio